30 de nov. 2008

Rectificacions

El dissabte vaig fer un link de la pag. web de la nostra ass. Associació de Dones per la Igualtat de Arenys de Mar, i no ho vaig fer bè. Ara ho torno a intentar:
http://www.arenysdemar.cat/entitats/igualtat
Espero que ara ho hagi fet bé.
Per si de cas, os adjunto el ultim escrit que hi em penjat
25 de novembre. Dia de la NO violència contra les dones
Una llàgrima per cada dona que avui no pot plorar



Amb aquest títol el proper dimarts 25 de novembre, direm un prou enèrgic a la violència que pateixen masses dones. Violència que unes vegades les porta a la mort i d'altres que les acompanyen al llarg de la vida. Per totes elles, per les que son capaces d’escapar... i per què cap dona les pateixi VINE!
ENCESA D'ESPELMES I LECTURA DEL MANIFEST 19:00H
ACTUACIÓ MUSICAL DE RAQUEL XIBERTA (repertori proposat per les sòcies i socis) 19:00H

Preu entrada 2€ venda C.C.Calisay
Sòcies i socis gratuït.

Del 21 d’octubre al 2 de novembre, a la mateixa Sala de les Botes del Calisay. L’exposició de reflexió,

“Dones grans, grans dones”



pensant en aquelles dones que volen gaudir i gaudeixen d'una altre etapa de la seva vida plena de possibilitats. Visibles i sen se embuts.
Segurament tindran moltes coses a explicar-nos, tant a la tertúlia preparatòria del 8 de març (dijous 23 d'octubre), com a la propera Píndola Emotiva (dia 29 d'octubre).
ICD i Ass.Dones per la Igualtat

1 comentari:

  1. Hola dones vives! Com anem?
    M'ha fet molta il.lusió veure la vostra entrada la blog!

    L'he mirada i l'he corregit una mica i ara us explique que és el que he fet per millorar-la.

    Vosaltres l'heu copiat directament de la vostra pàgina d'Arenys, on surten les activitats de la vostra associació, però al fer copy/paste de tot el contingut també es copien cosetes que estan ocultes però que son necessàries per a que el codi html de la pàgina del vostre ajuntament es vegi bé. Sense adonar-vos s'havien copiat etiquetes de taules, i més coses... bé si voleu per veure que hi al darrere de la pagina del vostre ajuntament podeu obrir el vostre navegador (amb linkat) i escriure a la barra de navegació l'adreça de l'ajuntament i desprès anar a Visualitza i al desplegable d'opcions fer click a Codi Font de la pàgina (el short cut és ctrl+U) i veureu com està la pàgina escrita amb html.

    El que jo he fet per arreglar la vostra entrada és tornar a copiar el contingut però poc a poc per a que sols es copiara el text i desprès he inclòs les imatges.

    Bé espere que s'hagi entès, si teniu dubtes no dubteu en fer-me-les arribar.

    Salutacions
    leo

    ResponElimina