27 de nov. 2008

Sortim al Blog de la formació ENDE!

Hola enxarxades!

Heu vist el blog ENDE??? És el blog on es va recollint tota la informació, vídeos, fotos, novetats, avanços i comentaris sobre els cursos que estem fent els dissabtes. Allà podeu veure sindicats (si voleu saber que vol dir sindicar, feu un click aquí) tots els blogs de la resta de les seus d'arreu de Catalunya on hi han dones enxarxades com vosaltres trencant-se el cap amb les Noves Tecnologies, no estem soles, SOM UN MUNT!

A més podeu veure una de les entrades del nostre blog a la portada del blog d'Ende, concretament el que va escriure la Montserrat, que va agradar molt a tothom. Aquí teniu el link directe.

2 comentaris:

  1. que tingueu un molt bon final de curs

    ResponElimina
  2. I tant que sortiu al bloc de la formació! I és que us seguim, perquè sou un grup fantàstic, ple d'energia i capaç de fer grans coses... us llegim i veiem tota la riquesa que, en conjunt, representeu! Avui, que és el darrer dia de la formació, pot significar el començament d'una xarxa plena de dones i d'entitats de dones que ja heu demostrat que si s'apleguen, fan grans coses! I a més a més, en programari lliure! Dones, endavant!

    ResponElimina