29 de nov. 2008

Valoració activitats al voltant 25N


Des de la Plataforma unitària contra les violències de gènere, volem fer-vos cinc cèntims de les activitats que hem dut a terme al voltant del 25 de novembre. El IV Fòrum contra les violències de gènere, ha obtingut un balanç positiu, tal com va explicar la Coordinadora de la Plataforma, Montserrat Vilà, en l'acte de clausura de les jornades:

"
En nom de la Plataforma unitària contra les violències de gènere, agreixo a Totes i tos els que esteu aquí.

A les voluntàries i voluntaris , a les talleristes, als professionals a les més de 200 persones que han fet possible aquests tres dies intensos del IV Fòrum contra les violències de gènere, amb la seva col·laboració i treball.

També a "Mas Vale tarde que nunca", a la Judit Mascó, a la "Big Mama" i a les Dones de Blanc que ens han acompanyat en aquests homenatge a les dones maltractades.

A la Diputació de Barcelona i al Centre de Cultura de Dones que ens han cedit aquest espai Francesca Bonnemaison, a l’Institut Català de les Dones, a l’Ajuntament de Barcelona, al Departament de Cultura de la Generalitat.

Aquest Fòrum ha representat un altre pas per l’eradicació de la violència masclista. Cada dia són més dones i homes que volem canviar aquesta cultura patriarcal.

600 noies i nois, més de 1.400 persones han participat en els treballs d’aquest Fòrum i el nostre ressò arriba molt més lluny, a cada barri de Barcelona i a cada poble de Catalunya".

PROU AGRESSIONS

TRENQUEM EL SILENCI

A l'enllaç adjunt, podeu observar el programa de les jornades i fer-vos dentetes de totes aquelles activitats que us heu perdut.
Però no patiu, des de ja, estem preparant la V edició, així que l'any vinent continuarem amb la lluita contra les violències de gènere!!!

http://www.violenciadegenere.org/files/pdf/programa_forum_2008.pdf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada